Historiek

Meer dan 30 Jaar jong, Philip Pappens-wijnen-Cavavins

Zeven jaar leerde hij de know-how bij een groothandelaar die uitsluitend wijnen importeert voor groothandelaars. Gedurende die tijd kon hij smaak en neus oefenen voor de toekomst. Na de werktijd bezocht hij horeca en bedrijven en deed zo verkoopservaring op. PAPPENS WIJNEN werd opgericht door Philip Pappens in september 1988 een groot -en detailhandel.

Hij startte met een gloednieuwe zaak gelegen aan de kerk. Een kleine maar gezellige locatie waar hij na vele jaren intensief streven naar kwaliteit zijn cliënteel liet uitgroeien. Na 19 jaar werd deze locatie echter te koop gesteld. Na twee zenuwslopende jaren moest hij deze mooie locatie verlaten. In september 2007 kon hij 300 meter verder een totaal nieuwe locatie inhuldigen. Ruimer, mooier , overzichtelijker en met een groter aanbod kon hij met volle moed de zaak verder uitbouwen. Tot op heden wordt de lat nog altijd hoog gelegd.

Vele wijnen worden nu rechtstreeks ingevoerd en zo kan hij het beste product tegen de beste prijs aanbieden. Door dagelijks te zoeken, te proeven en te vergelijken , probeert hij zijn vele klanten de ideale wijn te leren kennen ,wijnen met een ziel en ongeëvenaarde smaak.

Dit meer dan 25 jaar streven naar service en kwaliteit.

Pappens wijnen- CAVAVINS ; de speciaalzaak in fijne uitgelezen wijnen.

 

      Nieuws & Promoties

Promotie:

Cava Canals & Domingo
Heerlijke droge Cava voor aperitief

>> Lees meer

 

Wijnpakketten:

Degustatiepakket:

- Doos 6 flessen aperitief aan 95 euro
- Doos 6 flessen witte wijn aan 49 euro
- Doos 12 flessen rode wijn aan 95 euro
- Doos 12 flessen r&w aan 159 euro

>> Lees meer

 
         
Design: Ramone.be